Verkstan

BLANK & FIN

MED FULGENTIN!

 

finns i verkstan 120 kronor flaskan och skickar även med post.

Bästa rengörings- och polermedel för alla hårda ytor! Grundat på mineraloljor med små tillsatser av alifatiska kolväten och destillerat vatten.

 

Miljövänligt. Svag doft av Lavendel.

 

Löser ej oxider och kan därför användas till målade och allmogemålade underlag, beslag osv, samma hantverksmässiga sätt att framställa produkten på sedan 30-talet.

 

Kan med fördel användas till: Teakmöbler, stenytor, plåtburkar, plast, bakelitprylar, fälgar, instrumentpanel, lackytor, förkromning, plastdetaljer.

 

Alla slags möbler, målade ytor som fönsterbågar, dörrkarmar etc, köksluckor, köksmaskiner av alla slag, rostfria kyl/frys för att få bort fingeravtryck, fönsterbänkar, innerdörrar.

Alla kontorsmaskiner som fax, telefon, skrivare, tangentbord och skärmar.

 

Möbelrenoverare, antikhandlare och museer runtom i landet rengör och vårdar sina klenoder med polishen. Även saneringsbolagen för sotskador, instrument från fioler till flyglar.

Både trä och metall blir rent, men beslagen behåller sin patina.

Golfspelare som gör rent både klubbor och skor, veteranbilägare, till hela din motorcykel, lack, fälgar, plast, gummilister, vinyl & skinndetaljer.

 

- Från silikon - lämnar ingen beläggning kvar

- Fritt från slipmedel

- Fritt från syror

- Fulgentin innehåller inga animaliska produkter och är aldrig testat på djur.

Allt du behöver göra är att:

- fukta en trasa eller gärna trassel med Fulgentin.

- torka bort fett och smuts.

- efterpolera med torr trasa eller trassel.

Mer info på www.fulgentin.se eller sök bilder #fulgentin på Instagram.

I verkstad utförs allt från helrenoveringar med byte av sadelgjordar, resårhus och stoppning, till endast byte av klädsel på din möbel. Stoppningsmaterialen kan vara allt från kroll och tagel via ädelfiber till polyeter, helt beroende på möbelns utformning och dina önskemål.

 

En gammal möbel har inte sällan en mer solid konstruktion och bättre kvalitet än den nyligen tillverkade. Så, trots att det kostar en slant att renovera en möbel man trivs med jämfört med att köpa en ny, kan det vara värt att klä sig på högklassiga möbler eller möbler med stor affektionsvärde. Du väljer vilket tyg du vill ha som passar med min hjälp.

 

Tänk återvinning och miljösmart.

 

Priser

Vad är det som kostar kanske du tänker? Som andra hantverkare går vi också på tiden och allt går igenom mina händer. Därför kan vi tapetserare ge ett hum om prisbilden.

Många klassiska möbler finns fasta priser på även med tyg.

 

För att få ett offert skriv till info@krollmobeltapetsering.se

bifoga bilder på möblerna och berätta vad du vill ha hjälp mer hur du vill att resultatet ska bli. 

 

Glöm inte dina kontaktuppgifter eller använd formuläret på första sidan.